Contact iam365 werken cloud

Persoonlijke aandacht en met jou meedenken, om zo tot de perfecte oplossing te komen die het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Contact

Dát is iam365. Vanuit Arnhem bedienen wij onze klanten, door het hele land en dat doen we met volle overgave, iedere dag weer. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken we graag samen met jou naar jouw wereld, jouw wensen en jouw werkplek. En naar hoe het werken in de cloud jouw werk makkelijker en leuker kan maken.

Echt persoonlijk contact

We starten altijd met een kennismaking op locatie, dat kan bij jou of bij ons. Zo leren we elkaar kennen en weet jij precies wie je zonder zorgen laten werken in de cloud.

Kennis van MKB

Al onze klanten zijn MKB ondernemers;  variërend van accountants tot zorginstellingen. We begrijpen welke uitdagingen dit met zich mee brengt. We zijn zelf ook een MKB ondernemer.

Kennis van de cloud

Wij bieden onze klanten al minstens 12 jaar een cloud werkplek aan. In die periode is de cloud werkplek enorm veranderd en en gegroeid en wij groeien mee; verdiepen onze kennis, behalen certificeringen en werken samen met andere cloudspecialisten. Zo kunnen we met zekerheid zeggen, dat we een betrouwbaar advies kunnen geven.

Algemene contactgegevens

Bel direct

088 – 180 88 08

Stuur een email:

contact@iam365.nl

Kom eens langs!

Meander 1101, 6825 MJ Arnhem

Neem contact op

    Gratis demo

    iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!