ontdek de cloud in 5 stappen

Met elkaar om de tafel gaan, goede ideeën uitwerken en dan samen aan de slag. Wij blijven graag in beweging...

IAm 365 Cloud

Bij iam365 zijn we (weinig verrassend) enthousiast over de cloud werkplek. De mogelijkheden om samen te werken met mensen binnen én buiten je organisatie worden hiermee eindeloos. Denk aan snellere feedback, zien wat de laatste wijzigingen zijn in een document en altijd en overal toegang hebben tot jouw werkplek. Zo kunnen jouw mensen efficiënt aan het werk, waar ze ook zijn!

Daarnaast heb je altijd de laatste versie van een applicatie tot je beschikking. Zo zit je nooit meer met extra licentiekosten voor een nieuwe versie en ben je beter beschermt tegen cybercriminaliteit. Internetcriminelen maken namelijk vaak gebruik van kleine fouten in oude(re) software. Hiermee is een cloud werkplek ook direct een oplossing voor een veiligere werkplek.

Om precies te weten wat de cloud voor jou kan betekenen komen we graag met je in gesprek. Jij bent als ondernemer uniek, dat is je cloud oplossing ook. Hieronder vind je een aantal van de meest genoemde voordelen van een cloud werkplek, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

  • Cloud desktop: zeer gebruiksvriendelijk
  • Software programma’s: gebruik je eigen apps binnen je cloud desktop
  • Beveiliging: beschermd tegen cybercriminaliteit
  • Office 365 apps: altijd de laatste versie van je word, excel, skype etc.
  • Intranet informatie: recente en relevante informatie direct in beeld
  • Email: met één druk op de knop lees je je mail
  • Documenten: maken, samenwerken en delen via de cloud
  • Toegang: altijd en overal toegang tot je cloud werkplek

Hoe wil jij werken?

Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe jouw private cloud er uit zou kunnen zien: je logt één keer in en hebt al je applicaties, je mail, contacten, crm, het laatste nieuws direct bij de hand.

Een cloud werkplek kan helemaal volgens jouw wensen worden ingericht; Alles is op maat mogelijk. Dus ga het gesprek aan; wat is belangrijk voor je, hoe denk je in de toekomst te gaan werken en kan een cloud omgeving je hierbij ondersteunen? Wij denken graag met je mee!

Gratis demo

iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!