IAM365 cloud werken

Een inspirerende ontdekkingsreis van vandaag naar morgen.

Ons concept

Ons concept is helder, simpel en eenvoudig. In 5 stappen gaan we samen op zoek naar jou, we inspireren je, zoeken de optimale werkomgeving en implementeren deze naadloos in de organisatie. Hoe simpel kan het zijn?

Toch blijkt dat we hier uniek in zijn. In de meeste gevallen worden essentiële stappen overgeslagen en te weinig gekeken naar jou.

Een soort “vraag – antwoord” methodiek dus. Onze 5 stappen aanpak geeft garantie tot een succesvolle transitie naar de cloud en geeft antwoord op vragen die je zelf niet kon stellen!

 

 

Stap 1: Ontdekken.

We beginnen bij jou en stellen veel vragen. We gaan op zoek naar hoe je huidige werkwijze is, waar knelpunten zitten, wat wensen en behoeftes zijn. We gaan kijken naar je toekomstverwachting en je ambities. Met welke programma’s werk je en hoe werken deze voor je? Waar zit ruimte voor verbetering? Hoe is het gesteld met veiligheid? Welke kaders zijn er?

Stap 2: Inspireren.

We gaan je meenemen in een wereld van mogelijkheden en oplossingen. Gericht op wat bij jou past. Welke cloud oplossing sluit aan op hetgeen we hebben ontdekt. We laten voorbeelden zien hoe het anders kan en nemen je mee in de toekomst. Natuurlijk koppelen we dit aan kosten, zodat er geen verrassingen zijn. We gaan volledig op zoek naar invulling van jouw wensen en eisen.

Stap 3: Vormen.

We gaan aan de slag met de overeengekomen oplossingen. De nieuwe omgeving wordt gebouwd, we gaan testen en wellicht aanpassen. Details worden ingericht en mogelijk herzien, net zolang jij uitermate tevreden bent. Alles wordt voorbereid voor een overgang naar de nieuwe omgeving. Gebruikers worden geïnformeerd op een wijze die het beste past bij jouw organisatie.

Stap 4: Uitrollen.

We nemen de gebruikers verder mee in het proces, informeren tijdig en helder. We plannen duidelijk en maken concrete afspraken. De overgang naar de nieuwe omgeving is een feit aan het worden. Wij blijven erbij en staan klaar voor vragen.

Stap 5: Vooruitkijken.

Je bent aan het werk met de nieuwe omgeving, wij ondersteunen je erbij. Samen kijken we naar verdere optimalisaties. Vervolgens houden wij je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en blijven met je in gesprek. Samen kijken we hoe het telkens beter of handiger kan. We blijven continu vooruitkijken en inspireren!

Gratis demo

iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!