Werk slimmer en voorkom studievertraging met de simpelste digitale werkplek

De simpelste digitale werkplek voor Educatie

iam 365 voor Educatie helpt studenten en medewerkers eenvoudiger te werken met een flexibele en persoonlijke online werkplek voor Educatie.

In de huidige Workspace 365 voor Educatie, heb je al inzicht in je agenda, mail en nieuws. In de toekomst willen we Personal Analytics laten zien uit bestaande systemen (SIS, ELO, etc.) om studenten te motiveren.

Is er een belangrijke wijziging? Dreigt een student onder de minimale aanwezigheid te raken? Dan ontvangen ze hier automatisch een bericht over. Op deze manier worden ze bewust van hun leerstatus.

iam 365 voor Educatie is beschikbaar via de browser op elk apparaat. Hierdoor hebben studenten en medewerkers met één inlog toegang tot bestanden, mails, applicaties en voortgang.


Digitale werkplek van de toekomst

Wij werken hard aan de educatiewerkplek. Hieronder een design van de online werkplek voor educatie waarbij leerlingen, docenten en medewerkers meer overzicht en structuur krijgen in documenten en applicaties. Zonder opnieuw in te loggen openen ze eenvoudig web- & Windowsapplicaties en krijgen zij inzicht in al hun persoonlijke informatie.

 

Gratis demo

iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!