Samen bouwen aan de toekomst

2 november, 2018

Super trots zijn wij op ons nieuwe Cloud concept…. iam365. Veel ondernemers zijn in 2018 over gegaan naar de Cloud en wij mochten ze daarbij helpen. Maar de wereld verandert en zo ook het aanbod van Cloud diensten. Hoe weet jij nu dat je de juiste keuze gemaakt hebt of gaat maken?

Met iam365 gaan we het anders doen. Want In de meeste gevallen worden essentiële stappen overgeslagen en te weinig gekeken naar jou.

Tijdens jouw ontdekkingsreis naar de Cloud omgeving die bij jou past gaan wij je helpen, om zo echt naar de kern van de persoon en het bedrijf te gaan. In 5 stappen inspireren wij je, zoeken we de optimale werkomgeving en implementeren deze naadloos in de organisatie. Hoe simpel kan het zijn?

 “iam365 geeft jou een garantie tot een succesvolle transitie naar de Cloud en geeft antwoord op vragen die je zelf niet kon stellen! ”

 Stap 1: Ontdekken

We beginnen bij jou en stellen veel vragen. We gaan op zoek naar hoe je huidige werkwijze is, waar knelpunten zitten, wat wensen en behoeftes zijn. We gaan kijken naar je toekomstverwachting en je ambities. Met welke programma’s werk je en hoe werken deze voor je? Waar zit ruimte voor verbetering? Hoe is het gesteld met veiligheid? Welke kaders zijn er?

Stap 2: Inspireren

We gaan je meenemen in een wereld van mogelijkheden en oplossingen. Gericht op wat bij jou past. Welke Cloud oplossing sluit aan op hetgeen we hebben ontdekt. We laten voorbeelden zien hoe het anders kan en nemen je mee in de toekomst. Natuurlijk koppelen we dit aan kosten, zodat er geen verrassingen zijn. We gaan volledig op zoek naar invulling van jouw wensen en eisen.

“Een inspirerende ontdekkingsreis van Vandaag naar Morgen”

Stap 3: Vormen

We gaan aan de slag met de overeengekomen oplossingen. De nieuwe omgeving wordt gebouwd, we gaan testen en wellicht aanpassen. Details worden ingericht en mogelijk herzien, net zolang jij uitermate tevreden bent. Alles wordt voorbereid voor een overgang naar de nieuwe omgeving. Gebruikers worden geïnformeerd op een wijze die het beste past bij jouw organisatie.

Stap 4: Uitrollen

We nemen de gebruikers verder mee in het proces, informeren tijdig en helder. We plannen duidelijk en maken concrete afspraken. De overgang naar de nieuwe omgeving is een feit aan het worden. Wij blijven erbij en staan klaar voor vragen.

Stap 5: Vooruitkijken

Je bent aan het werk met de nieuwe omgeving, wij ondersteunen je erbij. Samen kijken we naar verdere optimalisaties. Vervolgens houden wij je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en blijven met je in gesprek. Samen kijken we hoe het telkens beter of handiger kan. We blijven continue vooruitkijken en inspireren!

Klaar om samen de ultieme werkplek te creëren binnen jouw organisatie?

Neem dan contact op met één van onze Cloud adviseurs. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en geven we je graag advies op maat.

 

 

Ga terug

Gratis demo

iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!