Taart!: nieuwe klant Legitiem

iam365 verwelkomt Legitiem

17 juni, 2019

Met trots verwelkomen we Legitiem als nieuwe klant.

Legitiem richt zich volledig op de uitvoering van controles en inventarisaties waarbij systematisch gegevens worden verzameld  die van belang zijn voor gemeentelijke heffingen en basisregistraties als de BRP, BAG en WOZ.  Voorbeelden daarvan zijn controle honden-, toeristen-, reclame- en precariobelasting of kwaliteitscontroles in het kader van de Basisregistratie Personen.

Legitiem was op zoek naar een nieuwe IT partner en wilde daarnaast haar huidige IT omgeving volledig naar de Cloud brengen. Een online zoektocht, bracht hen bij iam365 / Tweeweg IT.

Na de eerste kennismaking in mei, zijn er verschillende gesprekken geweest tussen Legitiem en onze Cloud Specialist Paul Siemes om de werkwijze van Legitiem en hun wensen in kaart te brengen. Daarnaast hebben we een inventarisatie uitgevoerd om tot een passende oplossing te komen.

Vanwege de eenvoud waarmee de diverse applicaties beschikbaar kunnen worden gemaakt voor de medewerkers, het gemak waarmee rechten kunnen worden toegewezen en het eenvoudig kunnen delen van gegevens, kiest Legitiem voor de iam365 Online Werkplek.

Ga terug

Gratis demo

iam365 vereenvoudigt jullie digitale werkplek. Vraag nu een gratis demo aan en maak kennis!